Reversed Lashes

Har du hört talas om reversed lashes? Det är något som passar dig som är trött på att dina fransar ser likadana ut varje dag i alla fall! Inspirationen till denna bild kommer från makeup artisten Pablo Rodrigues, som gjorde denna out-of-the-box-look för ett tag sen. Hur funkar reversed lashes? Precis som det låter, man sätter helt enkelt fransarna upp och ned!

Jag har skapat looken med singelfransarna Depend Eyelashes Maria och DUO Eyelash Adhesive White/Clear. Ett tips är att använda en pincett för att placera fransarna, ta din tid och stressa inte när du applicerar dem.

____________________

Have you heard about reversed lashes? Makeup artist Pablo Rodrigues first made this out-of-the-boh-thinking look and it was from him where I got my inspo. And how does it works? you just but single lashes upside down.

I created this look with Depend Eyelashes Maria and DUO Eyelash Adhesive White/Clear. A tip is to apply these with a tweezer and don’t stress haha.

IMG_3306IMG_3322IMG_3326 (kopia)IMG_3305

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s