Sigma lip switch

Jag har provat på Sigma Lip Switch, läppglanset som nästan ”hade sönder internet” med sin holografiska ”unicorn” effekt – och de är bara så coola! Det är alltså ett läppglans som med en speciell formula ger en holografisk effekt på dina läppar, supersnyggt att använda både ensam eller över ett mörkare läppstift. Hur fina?

____________________

I have tried Sigma Lip Switch, the lipgloss that ”broke the internet” with it’s holographic unicorn effect. The lipgloss will give a holo effect and will look different in different lights, cool right? They’re are gorgeous both on a naked base or Dark base.

IMG_3817 (kopia)IMG_3827From left to right – Pink Lotus, Transcend, Flip-Flop, Double Whammy

IMG_3823blö4Double Whammy blö2Flip_FlopIMG_4046Flip-Flop, Pink Lotus, Double Whammy, Transcendblö3

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s