YSL beauty club

I onsdags (10/5-17) var jag och min kollega från eleven.se på YSL Beauty Club! YSL Beauty Club är en fest som turnerat runt i hela världen och i onsdags kom den till oss i Norden. Festen hålls för att hylla det fantastiska märket Yves Saint Laurent och deras skönhetsprodukter.

Jag drog dit tillsammans med vår Content Manager Gustav och Michaela Hamilton – ett riktigt kul gäng med andra ord! Festen bjöd på måna härliga influencers och photo ops, dessutom spelade DJ Sylvain Armans. Det bjöds på champagne och vi fick med oss en superfin goodiebag som innehöll Yves Saint Laurent Mon Paris EdP, Yves Saint Laurent Touche Éclat och en mascara. Det var ett riktigt drag helt enkelt!

____________________

This Wednesday (10/5-17) were I and my colleague on YSL Beauty Club! YSL Beauty Club is a party that have been touring around the world, and finally it hit the North of Europe. The party is to celebrate the amazing brand Yves Saint Laurent and their beauty products.

I was their with our content manager at eleven.se and Michaela Hamilton. Good company with other words! At the party there were alot of fantastic influencers and cool photo ops. The party also served champagne all night together with DJ Sylvain Armans who was there to play some good music. We got a goodiebag that included Yves Saint Laurent Mon Paris EdP, Yves Saint Laurent Touche Éclat and Yves Saint Laurent Volume Effet Faux Clis Star Collector Mascara. Cut short, it was a fabulous evening!

IMG_3629IMG_3616IMG_3625IMG_3614IMG_3619IMG_3604IMG_3646

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s