Isadora Cool Matte Collection

Jag har testat lite vårnyheter från IsaDora, deras senaste kollektion Cool Matt, visst är dem fina?

IsaDora har nu lanserat en ny ögonbrynspenna, en ögonskuggspalett, ett matt överlack och nya nyanser till deras vattenfasta läpp-penna, matta läppstift, nagellack och deras Lip Desire Sculpting Lipstick.

Jag valde att göra en sminkning med deras nya ögonskuggspalett, IsaDora Eye Sculptor Bar samt deras nya Precision Brow Pen Waterproof och Eye Lifter Duo Highlighter. Brynpennan är krämig och vattenfast vilket gör det lätt att forma och fylla i brynen. Jag använde nyansen Medium Brown. Highlighterpennan är krämig och ger ett naturligt glow vare sig du använder den skimrig eller matt. Jag har applicerat den på högsta punkten på kinden, under brynet och på näsryggen.

På mina läppar har jag IsaDora Ultra Matt Liquid Lipstick i nyansen Cool Mauve. Läppstiftet har en väldigt krämig formula som är superlätt att applicera. Det torkar efter en stund och ger en matt finish som sitter på plats hela dagen.

____________________

I have tried some spring news from Isadora, and some products form their new collection Isadora Cool Matte Collection. Pretty cute product right?

Isadora is launching a new eyebrow pen, a new eyeshadow palette and a matte nailpolish top coat. They are also launching new shades to their waterproof lippencil, their matte lipstick, their nailpolish and their Lip Desire Sculpting Lipstick.

I choose to do a makeup with their new eyeshadow palette and try their new eyebrow pencil och their duo highlight pencil as well. The browpen is waterprood and the formula is very creamy and makes it easy to fill in and shape your eyebrows. Their new highlighter pen has a matte side and a shiny one, so it’s perfect for any part of your face. I used the matte side under my eyeborws and applied the shiny side over and also on the top of my cheek and along my nose. 

On my lips I used Isadora Ultra Matte Liquid Lipstick in the shade – Cool Mauve. This lipstick is very is to apply and after you applied it the formula will dry and make the lipstick matte and wearable all day! 

fullsizeoutput_1ddfullsizeoutput_1d6

Nailpolish names from left to right – Cool Muave, Nude Attitude, Dolce Rose

fullsizeoutput_1e4

Isadora Eye Sculptor Bar – Nude Sculpt

fullsizeoutput_1e5

Isadora Perfect Matte Lipstick – Bare Blush 08

fullsizeoutput_1da

Isadora Sculpting Lipliner Waterproof – Dusty Rose

Isadora Lip Desire Sculpting Lipstick – Dusty Rose

fullsizeoutput_1e2 (kopia)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s