BareMinerals Gen Nude

bareMinerals lanserar nu deras kollektion Gen Nude som innehåller olika läpp-produkter med sammanlagt 40 olika nyanser och 4 olika finishar. Gen Nude innehåller ett matt flytande läppstift, ett glansigt flytande läppstift, ett vanligt läppstift och en läpp-penna.

Jag har nu testat de fyra olika varianterna och jag lovar att du kommer hitta en perfekt nude-färg för just dig med en finish som passar till rätt tillfälle.

bareMinerals Gen Nude Matte Liquid Lipcolor, som ger en matt finish som håller hela dagen – utan att torka ut läpparna! Den har en väldigt pigmenterad färg och ger en heltäckande effekt.

bareMinerals Gen Nude Buttercream Lipgloss är ett återfuktande läppglans med en plumpande effekt. Den finns i både blanka och skimrande nyanser. Den har även en jättehärlig doft av vanilj som ger en fräsch känsla!

bareMinerals Gen Nude Radiant Lipstick är ett återfuktande läppstift med en väldigt len formula. Det har en medium täckning men är också byggbar, så vill du ha mer täckning är det bara att applicera i lager. Läpp-pennan bareMinerals Gen Nude Under Over Lip Liner glider lätt över läpparna. Perfekt för att skapa ett par väl definierade läppar. Den går bra att använda både över och under läppstift och gör så att läppstiftet sitter på plats längre.

____________________

Bare Minerals just launched their new lip collection Gen Nude. Gen Nude is a collection of totally 40 different shades with 4 different finishes. The collection is these four products Gen Nude Matte Liquid Lipcolor, Gen Nude Buttercream Lipgloss, Gen Nude Radiant Lipstick and Gen Nude Under Over Lip Liner.

I have tried these products and I promise you will fins a perfect nude lipcolor for any occasion.

Gen Nude Matte Liquid Lipcolor is a liquid lipstick that will dry after applied and will leave a matte finish without drying out your lips. And is very pigemeted.

Gen Nude Buttercream lipgloss is a colored lipgloss that have a wonderful scent and will hydrate your lips. It comes in both shimmery colors and regular. The scent is of vanilla and will give you a fresh feeling.

Gen Nude Radiant Lipstick is a buildable lipstick that hydrates your lips with a very smooth formula. This products works perfectly with Gen Nude Under Over Lip Liner that is a highly pigmented lip liner that will make your lipstick last longer.

fullsizeoutput_171fullsizeoutput_17f

Gen Nude Matte Liquid Lipcolor – Wink

fullsizeoutput_177

Gen Nude Matte Liquid Lipcolor – Swag

fullsizeoutput_166

Gen Nude Buttercream Lipgloss – Forbidden

fullsizeoutput_183

Gen Nude Buttercream Lipgloss – Must Have

fullsizeoutput_181

Gen Nude Radiant Lipstick – Love

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s