Clarins Contouring Perfection

Jag har testat lite produkter från Clarins Contouring Perfection Collection och även deras nya Clarins Pore Perfecting Matifying Foundation.

Jag har aldrig testat en foundation som stämmer in så perfekt på sitt namn! Denna foundation ger verkligen ett matt resultat utan att något finishingpowder behöver appliceras. Samtidigt som den ger en naturligt täckande finish och är matt så återfuktar den ändå din hy, tack vare bl.a röd lera som även reducerar överskott av sebum från din hy. En ny favorit i sminkväskan helt enkelt!

Till den nya kollektionen Contouring Perfection så släpper Clarins tre nya nyanser med deras Clarins Joli Rouge Brilliant. Läppstiftet har en glansig finish och en krämig formula som återfuktar läpparna. De tre läppstift som jag fick testa har en fantastisk doft som ger en fräsch känsla samtidigt som de har en fantastisk finish med lite skimmer i.

Dom Släpper även tre nya färger till deras ögonskugga Ombre Iridescente. Jag har testat två av dom i nyanserna Silver Rose och Silver White.

____________________

I have tried some products from Clarins Contouring Perfection Collection and also their new foundation Clarins Pore Perfecting Matifying Foundation.

I have never tried a more foundation with such a accurate name for what it gives. The finish is really ultra matte and you wont need and finishing powder or anything! At the same time as it gives you a flawless result it also hydrates your skin and reduces sebum from your skin. This one is clearly a new favorite in my makeupbag. 

Clarins’s new collection Contouring Perfection comes with three new shades to their product Joli Rouge Brilliant Lipstick. The lipstick have a shiny finish and a very creamy formulan that will hydrate your lips at the same time as they have a very fresh smell. The fotmula has a little shimmery effect.

They also realesed three new shades to their eyeshadow Omre Iridescente. I tried two of them, Silver Rose and Silver White.

fullsizeoutput_1d2fullsizeoutput_1c9

Soft Plum, Pink Cranberry and Tender Nude

fullsizeoutput_1ccfullsizeoutput_1c0fullsizeoutput_1befullsizeoutput_1bd

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s