3INA

För ett tag sen testade jag produkter från 3INA som nyligen kommit till Sverige. 3INA är 100% Vegansk och har ett stort utbud av färger och nyanser och olika texturer av deras produkter. Jag älskar verkligen att jag blir så inspirerad av alla dessa färger, och kunna skapa en orginell look som visar vem just du är.

____________________

A while ago i tried products from the makeup brand 3INA that reccently was realesed in Sweden. 3INA is 100% Vegan and they have a huge range of products with alots of colors to choose from and with different textures. I love that you can  get so inspired by all of the colors and create a orginal look to express your self. 

fullsizeoutput_116fullsizeoutput_faIMG_1556IMG_1587

For this Look I used Color Kajal in colors 404 and 405 and The Cream Eyeshadow in 304.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s