Max Factor Color Elixir Matte Lipstick

Vem älskar inte matta läppar vid det här laget? Jag har testat nya Max Factor Color Elixir Matte Lipstick som har en len, krämig formula och som lämnar en sammetslen finish. Många gånger kan matta läppstift torka ut läpparna eller kännas väldigt torra, men med denna formula bibehålls fukten i läpparna utan att torka ut dem. Läppstiften är väldigt pigmenterade och ger ett täckande resultat som ramar in läpparna på ett snyggt sätt.

____________________

Who dosen’t love matte lipstick now? I have troed Max Factor Color Elixir Matte Lipstick that have a very smooth and creamy formula that will leave a soft matte finish. I have had many experience with matte lipstick that they’ll dry out you lips, but this lipstick will keep your lips hydrated and smooth all day, love these!

fullsizeoutput_269

35 Love, 25 Blush, 20 Rose, 05 Nude, 10 Sunkiss

fullsizeoutput_26ffullsizeoutput_266fullsizeoutput_26dfullsizeoutput_26afullsizeoutput_270fullsizeoutput_267fullsizeoutput_26e

35 Love, 25 Blush, 20 Rose, 05 Nude, 10 Sunkiss.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s