NYX Event Spring News

Jag var i Stockholm förra veckan på ett NYX Event där dem presenterade de nya produkterna som du släppt nu i veckan. På eventet var Instagram@ida_elina och sminkade och visade upp vårnyheterna. Super kul var det och en super härlig goodiebag tillsammans med lite brunch. Tack NYX Nordics!

____________________________

I was in Stockholm last week at a event that NYX Nordics was hosting. They showed us their new products and Instagram@Ida_elina was there to show us hos to use the new products and showed us three diffrent looks. We got a really nice goodie bag and som brunch. Thank you NYX Nordics.

fullsizeoutput_2cdfullsizeoutput_2cffullsizeoutput_2c9fullsizeoutput_2d3fullsizeoutput_2d7fullsizeoutput_306fullsizeoutput_30dfullsizeoutput_2fe

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s