A touch of yellow with fake freckles

Jag ville skapa en simpel look som kan funka lika bra till alla tillfällen, Jag älskar verkligen när man väljer att lägga fokus på antingen läppar eller ögon som jag gjort här. Jag valde att lägga fokus på läpparna med en mörk lila färg och lite fokus på ögon med endast lite färg vid innerögat och endast lite brun mascara.

____________________

I wanted to create a simple look that you can wear for any occasion. I love to wear looks that has focus on either the lips or the eyes. For this look I wanted to give focus on my lips so I choosed to wear a dark purple lipstick and for the eyes just a touch of color in the inner eye together with som brown mascara.

Products used –

Anastasia Dipbrow Pomade – Medium Brown (for the freckles and eyebrows)

FÄRG Hyperflex Eyeshadow – Citron

Isadora Twist Up Matte Lips – Dark Velvet

IMG_0234IMG_0242IMG_0218IMG_0219

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s