Make Up Store

Jag fick testa lite produkter från Make Up Store för ett tag sen. Och dom är så fina, eller hur? Min favorit är deras 12 Shades Of Color Palette, och deras borstar som är så otroligt snygga! Nytt blogg inlägg om deras Läppstift kommer upp snart! 🙂

 

I got to try some products from Make Up Store a while ago. And they are so pretty, right? My favorite is their 12 Shades Of Color Palette, and their brushes that are so freaking gorgeous! New blog post about their lipsticks will be up soon! 🙂

9ghj8img_8283img_8285img_8291img_8511img_8513

From left to Right

Fresco, Sandstone, Pebble, Grey Bisque, Centifolia, Maroon, Misty

img_8514

Eyedust Smaragde

img_8282

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s