3INA MAKEUP

Det veganska märket 3ina släpper många spännande nyheter nu i höst. Bland annat en Ögonbrynskit, nya ögonskuggspaletter, Gel eyeliners och även ett eye gloss som har varit väldigt hett på catwalken i höst.

3INA The Eyeshadow Palette – 102

Denna högpigmenterad ögonskugga består utav sex färger, tre i kall grön och tre i varm röd/lila. Vilket kör denna ögonskugga perfekt till alla tillfällen och alla klädesplagg du vill matcha med. Färgerna är skimriga och ger en härlig metallisk finish.

 

3INA The Eye Gloss – 500 / 502

Denna produkt kommer verkligen i sin tid. I år har det varit en stor hit med glossy lids på catwalken och i många tidningar. Detta eye gloss fungerar så att du applicerar den på ögonlocken över ögonskugga eller direkt på huden. Den ger en glans som är lite kladdig,men som inte kommer att irritera ögonen eller liknande. Produkten kommer i fyra olika färger, en transparent och tre med färg. De med färg har inte en heltäckande färg utan bara en effekt av en färg som går att applicera över en ögonskugga för att ge en extra effekt eller direkt på ögonlocken för ett mjuk effekt av färg och gloss. Ett måste denna höst!

 

3INA The Gel Eyeliner

En ny gel eyeliner som har en krämig formula som kommer torka efter man applicerat den och kommer hålla färgen hela dagen och inte kladda. Den kommer i fyra olika färger som passar alla personligheter och tillfällen. Jag tyckte att eyeliner applicerades bäst men en tunn eyelinerpensel, som denna – SIgma Small Eyeliner Brush  E10  https://eleven.se/sigma-small-eye-liner-brush-e10

 

3INA The Duo Eyeshadow

En produkt som består av två skimriga ögonskuggsfärger som är sammanförda i en snygg design. Färgerna är högpigmenterade och har alla möjliga olika kombos som gör det lätt att hitta en som är perfekt för just dig. Den kommer i 12 olika kombinationer där alla har en färger är valda för att bästa framhäva varandra.

 

3INA The Eyebrow Kit

Ett perfekt kit för ögonbryns fantasten! Kitet består utav två färger, en krämig för att forma brynen och en färg i puder som är till för att fylla i och fadea med.  I kitet ingår även två olika penslar och en pincett. Ett ögonbrynskit som har allt du behöver!

IMG_0031IMG_9973IMG_9971IMG_9969IMG_9967IMG_0027IMG_0012IMG_0032

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s