Flower Eyeliner

Denna trend har vandrat omkring på sociala medier ett tag nu och jag kände att det var dags för mig att även testa denna med! För att skapa dessa looker har jag använt mig utav NYX Vivid Brights Eyeliners och Collistar Professional Eyeliner i blått från Ti Amo Kollektionen. Till båda mina ögonlooker har jag använt lösögonfransarna Rebecka från Depend.

____________________

This trend has been wondering around on socialmedia for a while now so I thought it was about time that I tried it as well. To create these two looks I used NYX Vivid Brights Eyeliner and Collistar Professional Eyeliner in Blue fron the Ti Amo collection. For both my looks I used falselashes from Depend in the model Rebecka.

IMG_4477IMG_4491IMG_4462IMG_4476IMG_4483

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s