Real Technique with Sam & Nic

Imorse var jag iväg på frukostmingel med Real Techniques där vi fick träffa systrarna bakom märket, Samantha Chapman och Nicola Haste Chapman som tog världen med storm med deras högkvalitets borstar.

Dom pratade om deras produkter och hur deras resa sett ut till dit dom kommit idag.  Dom pratade även om hur dom tar fram varje produkt och att dom aldrig skulle skapa en produkt som dom inte själva älskar. Systrarna var verkligen jätte trevliga och jag blev helt strars strucked över att få träffa dom! Ni kan hitta dom på youtube under namnet Pixiwoo där de har över 2 miljoner följare.

____________________

This morning I was with Real Techniques and had some breakfast mingele with the two sisters behind the brand, Samantha Chapman and Nicola Haste Chapman that took the world with storm with their high quality brushes.

They talked about their products and their journey from where they began to where they are today. They also talked about the process every products goes through before they decide to start produce it and how they would never create something that they don’t love them self! The sisters were so nice and inspiring, you can find them on youtube under the name Pixiwoo where they have over 2 million followers.

IMG_4735IMG_4738IMG_1939IMG_4747 (kopia)IMG_4732

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s