Make Up Store 12 shades of pink

Jag har testat Make Up Store Palette, 12 Shades of Pink och som namnet avslöjar så består denna fantastiska palett av 12 färger i rosa, varav några går i lite mer röda toner och några i lite mer brunlila toner. De kommer i både matt och skimmer, vilket gör den perfekt för alla tillfällen oavsett om det är till vardags eller till fest.

Jag valde att skugga  min look med rött och skugga i globlinjen med en av de bruna suggorna för att få mer definition. Sedan använde jag de rosa, skimrande färgerna på läpparna för en mer metallisk effekt. Lösögonfransarna jag använt är Paris Berlin Eyelash Natural i modellen CILS05.

____________________

I’ve tried out Make Up Store Palette, 12 Shades of Pink and like the name reveals the palette contains 12 shades that either are pink or work together good with pink shades like red and wamrish brown. The palette contains both shimmery colors and matte, which makes it perfect for all occasions whether your going to work or a party,

I  choose to the a look with red on the edges of my eyelid and to shade with brown on the globe line. I used a shimmery pink on the middle of the eyelid to open up my eye more. I also used one of the shimmery pink on top of my lipstick to create a metallic finish on them. The falselashes I used is from Paris Berlin Eyelash Natural in the modell CILS05.

IMG_3060IMG_3057 (kopia)IMG_3123 (kopia)IMG_3101IMG_3111IMG_3079IMG_3120

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s