Make Up Store Steamy Collection

Jag har testat produkter från Make Up Store’s senaste kollektion Steamy där Make Up Store Lipstick – Pink Bliss Eden, Make Up Store Bronzing Powder – Amazone och Make Up Store Microshadow Trio – Eden ingår. Förpackningarna har en vackert emeraldgrön nyans med textur på och är verkligen to-die-for!

Jag har gjort en look med Microshadow Trion som har tre kalla nyanser. Dessa skuggor är väldigt pigmenterade och är lätta att skugga med. Jag använde också deras nya bronzer som är skimrande med en lite kallare underton. För fransar har jag använt Depend Eyelashes Cecilia och till underfransarna Sweed Lashes Linda Hallberg Edition.

_____________________

I have Tried Make Up Stores’  new collection Steamy. The collection includes Make Up Store Lipstick – Pink Bliss Eden, Make Up Store Bronzing Powder – Amazone and Make Up Store Microshadow Trio – Eden. The Packaging is a emerald green color with drops as a texture. It’s really to-die-for.

I created a look with the new Microshadow Tri – Eden that contains three cold colors and the two lighter ones are a bit shimmery. They are really pigmented and are easy to blend with. For this look I also used their new Bronzing Powder – Amazone. It’s a bit shimmery and got a cold undertone. For my eyes I also used Falselashes from Depend in Cecilia and on my lower lashes I used individual lashes from Sweed Lashes in Linda Hallberg Edition.

IMG_2765IMG_2745IMG_2739IMG_3012IMG_3006IMG_2992IMG_3019IMG_2737

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s