Spring Make up Trends 2017 – Draping/Blush Bomb

En av vårens hetaste sminktrender är att leka med rouge – ”draping” – vilket verkligen syntes under Fashion Week när bland andra Kenzo, Reem Acra och Chanel visade Spring/Summer 2017. Makeupartisterna under Fashion Week använde antingen krämrouge eller puderrouge, helst med mycket lyster eller fint skimmer, och applicerade 80-talsinspirerad rouge längs kindbenen och upp mot ögonbrynen.

 

One of the the hotest makeup trends this spring is to play around with your rouge – ”draping” – which you could see on this years Spring/Summer Fashion Week where Kenzo, Reem Acra and Chanel used this make up look. The makeupartists under fashion week used cream rouge or powder rouge. They applied it often with shimmer on the cheekbone and up around the eyebrow.

 

Productlist 

NYX Sweet Cheeks Palette

Revlon Ultra hd Lipstick – Orchid

Isadora Flex Tip Eyeliner

Milani 2 in 1 Foundation – 03 Beige

gfullsizeoutput_24img_9602fullsizeoutput_2a

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s