NYX Master Class 09/11/16

För ett par veckor sen var jag i Stockholm då NyxNordics höll en masterclass tillsammans med den fantastiksa makeupartisten Karen Gonzales (IG@iluvsarahii). Det var så kul, och hon hade många grymma tips att ge! Vi fick även en goodiebag med många härliga produkter, bland annat deras nya paletter NYX Love Contours All Palette och Sweet Cheeks Blush Palette. Hur Fina som helst, eller hur?

 

A few week s ago I were in Stockholm for a masterclass that NyxNordics was hosting together with the talented Karen Gonzales (IG@iluvsarahii) It was really fun and she had some great tips and tricks to share with us!  We also  got a goodiebag with some awesome products, in the goodiebad we also got two of NYX’s new palettes, Love Contours All Palette and Sweet Cheeks Blush Palette. Awesome right?

 

img_9605img_9608img_9607img_9600img_9602img_9604img_9603

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s