Deborah Lippmann Gel Lab Pro

För ett par veckor sen fick jag två fantastiska nagellack från Deborah Lippmann Gel Lab Pro kollektionen hemskickade, och dom är så underbara! Nagellacken har en gel-effekt som gör att de torkar snabbare, ger en bättre glans, och sitter längre. Man kan inte göra annat än att älska dessa nagellack!

 

A few weeks ago I got two nailpolishes from Deborah Lippmann Gel Lab Pro Collection, and they are perfect! The polishes have a gel effect that makes the polish dry faster, give more shine and last longer. You can not, not love these polishes! 

img_8486img_8487img_8484

Deborah Lippmann Gel Lab Pro – The Pleasure Principale

Deborah Lippmann Gel Lab Pro – Dirty Little Secret (A gorgeous holographic nude)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s