Models Own Lip Gunk

Jag har testat Models Own Lip Gunk – Metallic Lip Paint, de är så snygga, eller hur?

Det är en krämig formula som är väldigt pigmenterad. Den kommer i tub tillsammans med en liten pensel och en blandbricka. Jag duttade ut en del av formulan på blandbrickan och applicerade färgen med den lilla läppenseln som medföljer. Formulan kan uppfattas som lite lös direkt ur förpackning, dutta därför ut den på blandbrickan och var noga med att blanda ut det med den medföljande penseln innan du applicerar för att få bästa resultat.

Den har en väldigt len formula och torkar inte ut läpparna, utan tvärtom! Den kan kännas aningen kladdig om man tar på lite för mycket eller inte blandar ut formulan ordentligt innan applicering dock. Jag tyckte mycket om denna produkt och metalliska läppar är ju en av höstens hetaste trender i år!

I have tried Models Own Lip Gunk Metallic Lip Paint, they are gorgeous, right?

It’s a creamy formula that is highly pigmented. It comes in a tube together with a lipbrush and a mixing tray. I took a little amount of the formula on the mixing tray and applicated the color with the little lipbruch that was included. The formula can perceived to be a little loose, that is why you should mix the formula on the mixing tray before you apply it.

The Formula is really smooth and will not dry out your lips, it will hydrate them! And the mettalic finish is just stunning, also metallic is one of the biggest makeup trends this year, so this is a perfect product right now!

 

77

Models Own Lip Gunk Metallic Paint – Shout

44

Models Own Lip Gunk Metallic Paint – Liven Up

66

Models Own Lip Gunk Metallic Paint – Lava

55

Models Own Lip Gunk Metallic Paint – Fusion

33

Models Own Lip Gunk Metallic Paint – Titanium

1122

Models Own Lip Gunk Metallic Paint – Chaos

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s