Ciaté Pure Pots

Jag har testat Ciaté Pure Pots som innehåller 80% naturliga ingredienser som potatis, majs och vete. Som jag tidigare nämnt så älskar jag Ciatés penslar för de lämnar en fin finish och en jämn kant vid nagelbanden. Jag upplever att den nya formulan är mer täckande och den torkade även snabbare. Kort sagt så tyckte jag verkligen om dessa nagellack!

 

I have tried out Ciaté Pure Pots that contains 80% naturally ingredients such as potato, corn and wheat. As I have mentioned before I really like Ciaté’s brushes, they leave a perfect finish and a even edge by the cuticles. I feel that the new formula has a better cover and also dries faster. To summarize I really likes these polishes! 

IMG_7851

IMG_7850

Ciaté Pure Pots – Kiss Chase 

IMG_7847

Ciaté Pure Pots – Boudoir

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s