Inspired Makeup

Jag ville testa på något nytt, så jag gjorde en lite spacad sminkning. Jag blev inspirerad av en riktigt begåvad kille (IG@Milk1422), Han är så himla inspirerande! Ni borde absolut kolla in hans instagram, det är därifrån jag har lånat hans bild.

 

I wanted to try somting new, so I decided to do a spaced out make up. I was inspired by a super talented guy (IG@Milk1422). He is so inspiring, you should really check his instagram out, it’s where I borrowed the picture. 

img_4816img_4819

Borrowed picture from artist – IG@Milk1422

img_4802

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s