About Me💋

Hej dĂ€r, och vĂ€lkommen till min blogg! Jag Ă€r en tjej pĂ„ 19Ă„r som kommer frĂ„n Sverige, och bor i en liten stad pĂ„ SmĂ„lands kust. Jag har sedan 2011 sysslat med nailart och har nu under senare tid Ă€ven börjat hĂ„lla pĂ„ med makeup. Ni kan hitta mig pĂ„ instagram under namnet @Sagaadinajosefina. Jag har Ă€ven under ett Ă„r nu bloggat för skönhetsföretaget eleven.se 
HĂ€r pĂ„ min blogg kommer ni hitta nailart, nailtutorials makeup, makeuptutorials och mycket mer! SĂ„ hoppas att ni tycker min blogg verkar intressant, och att vi ses hĂ€r igen! Puss💕


Hey there, and welcome to my blog. I’m a girl from Sweden who is 19 years old. I have been doing nailart since 2011, and now on later days I’ve also started doing more makeup. You can find me on instagram @sagaadinajosefina. I have also blogged for the beautycompany eleven.se for nearly a year now. 
On my blog you will find nailart, nailtutorials, makeup, makeuptutorials and much more! So I hope you’ll find my blog interesting and that I’ll see you around here! xx💕

 

Annons

2 reaktioner pĂ„ ”About Me💋

    1. Hej ingrid! happas allt Ă€r bra med dig med:) JĂ€tte roligt att du vill lĂ€sa min blogg. Tack Ă€n en gĂ„ng för 3 fina Ă„r. 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s